Garantii SEO

Nu facem promisiuni nefondate si nici nu stabilim obiective nerealizabile!

Folosim cele mai noi tehnici de optimizare pentru a impulsiona traficul pe site si pentru a va creste veniturile.

  • Prima pagina. Pentru cuvantul/fraza cheie principala, garantam aparitia pe prima pagina in unul sau mai multe motoare de cautare
  • Minim 3 pozitii pe prima pagina. Se vor obtine minim 3 pozitii pe prima pagina a celor mai importante motoare de cautare pentru cuvinte/fraze alese.
Optimizare site

Optimizarea pentru motoarele de cautare(SEO) este procesul de optimizare al unui site pentru a aparea intre primele rezultate in motoarele de cautare.

Fara o optimizare bine facuta este aproape imposibil ca un site sa apara printre primele rezultate inr-un motor de cautare.

  • Este un proces de lunga durata. Optimizarea unui site este un proces care dureaza mult(intre 3 si 12 luni). Se pot obtine rezultate si mai repede dar nu este recomandabil, deoarece poate atrage penalizari.
  • Daca este facut de catre necunoscatori poate sa dauneze grav site-ului. O optimizare facuta dupa tehnici blackhat("neortodoxe") poate duce la excluderea site-ului din motoarele de cautare. In plus reindexarea siteului poate sa dureze foarte mult si este costisitoare.

De aceea asigurati-va intotdeauna ca lucrati cu o firma care are experienta in optimizarea siteurilor (materializata prin rezultate) si feriti-va de cei care promit optimizarea rapida si la costuri foarte mici.

Firefox 3